1. Viite põhiosad

Põhivorming:

Autor(id). (Aasta). Artikli pealkiri. Ajakirja pealkiri, köide(väljaanne), lehekülgede numbrid. DOI (kui on saadaval)

Samm-sammuline juhend:

  • Autor(id): Alusta viidet autori perekonnanimega, millele järgnevad nende initsiaalid. Kui autoreid on mitu, loetle nad nii, nagu nad artiklis esinevad, eraldades nad komadega ja kasutades enne viimast autorit sidesõna märk &

  • Publitseerimise aasta: Lisa publitseerimisaasta sulgudes, millele järgneb punkt.

  • Artikli pealkiri: Pealkiri väikeste tähedega, suure algustähega on ainult esimene sõna ja pärisnimed. Püstises kirjas.

  • Ajakirja pealkiri: Ajakirja nimi väikeste tähdedega, algab suurtähega, esitatakse kaldkirjas. Veendu, et oled kirja pannud täieliku pealkirja, nagu see publikatsioonis esineb.

    Köite ja väljaande number: Köite number peaks olema kaldkirjas, aga väljaande number mitte. Aseta väljaande number sulgudesse kohe köite numbri järel tühikuta.

    Lehekülgede numbrid: Lisa artikli lehekülgede vahemik. Kasuta nummerduse vahel sidekriipsu (nt, 123-456). Siinpuhul lühendeid lk ei kasutata. 

    DOI (identifikaator) või URL (internetiaadress): Kui see on saadaval, esita viite lõpus DOI või URL. Vormista DOI aadressina https://doi.org/10.0000/xxxxx ja URL aadressina https://www.xyz...

Järgmine -> Näited